2022. Június 26. Vasárnap, 09:30:45
Navigáció
Legújabb cikkek
Nincs elérhető cikk
Forgalomkorlátozás október 23-án
HírekOktóber 23-án, kedden délelőtt 9 és 11 óra között a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon részeként félmaratoni futóversenyt rendeznek a Budakeszi, Knáb János utca - Temető utca - Telki út - Telki út - Temető utca - Budakeszi út - Jánoshegyi út - Tündérhegyi út - Mátyás király út - Istenhegyi út - Szent Orbán tér - Istenhegyi út - Nagyenyed utca - Alkotás utca - Gesztenyéskert (Csörsz utca) útvonalon.

A futóverseny miatti forgalomkorlátozásokra kell számítani, egyes kereszteződésekben a mezőny elhaladtakor megállítják a forgalmat.

A 21-es és a 21A jelzésű autóbuszok 9:50 és 11 óra között rövidített útvonalon, Csillebérc, KFKI és Normafa végállomások felől csak a Svábhegy, fogaskerekű-állomásig közlekednek. A kimaradó szakaszon, a Széll Kálmán tér és a Svábhegy között utazók számára a 61-es, majd a 60-as villamost, azaz a fogaskerekű vasutat ajánlja a BKV.

A 212-es autóbuszok 9:50 és 11 óra között rövidített és terelt útvonalon közlekednek a Boráros tér és a Szent Orbán tér, onnan pedig a 112-es autóbusz Thomán István utca végállomása között. A mezőny elhaladásának idejére az Alkotás utca és a Csörsz utca csomópontjában a forgalmat néhány percre megállíthatják. Hosszabb zárás esetén az autóbuszokat a mindkét irányban a BAH csomópont - Jagelló út - Böszörményi út útvonalon terelve közlekedtetik.

A mezőny elhaladása idején ugyancsak néhány perc erejéig korlátozhatják az 59-es villamos és a 102-es autóbuszok forgalmát a Nagyenyed utca és a Böszörményi út csomópontjában; a 105-ös autóbuszok pedig az Alkotás utca és a Királyhágó utca csomópontjában kényszerülhetnek néhány perces várakozásra.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 16
· Legújabb tag: mrTeofil
Szavazás
Nincs elérhető szavazás
659,338 egyedi látogató